LED - Улична соларна лампа 300W

-39% Улична соларна лампа 90W
 • Соларните лампи са енергонезависими, с дълъг експлоатационен живот, вече достъпни навсякъде и изграждат съвременен екологичен облик на днешните модерни технологични системи, стремящи се към чист, интелигентен и устойчив начин на живот. Соларните лампи притежават самоподдържаща се структура и не изискват окабеляване.Съставени са от поликристален соларен панел от горната страна, пакет батерии с голям капацитет (15Ah) в тялото на лампата, датчик за движение /сензор, фотоклетка, PIR/, който може да бъде настроен как точно да работи от дистанционното в комплекта. От долната страна - ултра ярки LED (SMD2835) и на последно място, но не маловажно е алуминиевият рефлектор за светлина.

  Къде могат да бъдат използвани?

  • Навсякъде където има слънчева светлина.
  • За осветление на билборди, рекламни табели, пътища, градини, паркове, тераси, къщи, гаражи, навеси и много други места. Пълното зареждане на батерията отнема от 5 до 8 часа в зависимост от слънчевата светлина и метеорологичните условия. Колкото по-интензивно е слънцегреенето, толкова по-бързо ще зареди батериите в соларната лампа. Препоръчително е лампите да се слагат на южно изложение с оглед на по-продължителното огряване през деня на соларния панел.

  Начин на работа.

  • През светлата част на денонощието соларния панел зарежда батериите, коитo се намират в корпуса на соларната лампа. През този период лампата не свети. Когато намалее UV светлината (слънчевата светлина) в края на деня, осветителното тяло автоматично светва. С дистанционното управление в комплекта може да се настрои начина и режима на работа на лампата. При напълно заредени батерии, лампата ще свети цяла нощ, на максимално осветление без включен сензор за движение (PIR)

  Режимите на работа на лампата се активира от дистанционното в комплекта :

  • Радар - Лампата свети постоянно на 30% от светлинната си мощ. При засичането от сензора на движещ се обект, тя ще светне на 100% до преминаването му извън обсега й.
  • 2часа без сензор - Първите 2 часа лампата ще свети на максимална мощност без да е активен сензора за движение, след това ще премине в режим Радар.
  • 3часа без сензор - Първите 3 часа лампата ще свети на максимална мощност без да е активен сензора за движение, след това ще премине в режим Радар.
  • 4часа без сензор - Първите 5 часа лампата ще свети на максимална мощност без да е активен сензора за движение, след това ще премине в режим Радар.
  • Auto - Постоянно осветление през нощта /сензора за движение не е активен/. Леко ще започне да намалява осветлението, когато батерията започне да се разрежда (изтощава)
  • Бутони за намаляване/увеличаване яркостта.

  Сензор, датчик, фотоклетка, PIR за движение.

  • Сензорът за движение е монтиран от долната страна на лампата. Той се задейства по различен начин в зависимост от височината и ъгъла на монтиране на соларната лампа. Разстоянието, от което ще засича сензора за движение, се смята относително, но като умножите височината, на която е монтирана лампата х 2. Така ако сте я монтирали на 6 метра височина, разстоянието, на което ще се активира сензора е 12 метра от него.

  Спецификация на лампата:
  Соларна лампа 300W осветителна мощ, осветяема площ до 120 кв.м.
  Соларен панел – 6V 12W;
  Лед чипове – 180 броя /разделени на 3 секции х 60 броя всяка/, модел LED чипове  SMD 2835;
  Батерия – презареждаща Li-Ion 3.2v 15Ah (15000mAh);
  Lumen на 1 брой LED – 60-70 лумена;
  Цветна температура – 6000 келвина /бяла светлина/;
  Време на зареждане - 5-8 часа в зависимост от слънцегреенето;
  Работен живот на продукта – 50 000 часа.
  Размери на лампата - 60х20x6см

  Тегло на лампата - 2,5кг

  Всеки комплект включва: 300w соларна лампа, дистанционно с батерии.

  Приложените снимки, на които свети лампата, е използвана за мостра 60W осветително тяло със 120 светодиода, монтирано на височина 4 метра и режим на максимално освтление.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Views: 513
 • Код на продукта : 300W
 • Наличност : В наличност
 • 99,00лв.
 • 59,90лв.

Намерете ни в Facebook


Тагове: LED, Улична, соларна, лампа, 90W, Улична соларна лампа 90W buy in Sofia, buy in Бургас, buy in Варна, buy in Русе, buy in Стара Загора, buy in Плевен, buy in Добрич, buy in Сливен, buy in Шумен, buy in Хасково, buy in Благоевград, buy in Перник, buy in Пазарджик, buy in Кърджали, buy in Габрово, buy in Монтана, buy in Ловеч, buy in Ямбол, buy in Враца, buy in Видин, buy in Велико Търново, buy in Силистра, buy in Кюстендил, buy in Търговище, buy in Смолян, buy in Разград